Varje morgon får vi leverans av färska grönsaker och färsk frukt från Årstahallarna, våra grönsaker och frukter är naturligtvis ekologiskt odlade.

Våran bagare kommer även han varje morgon med det nybakade brödet, som vi levererar till våra kunder ett par timmar senare. Fina, frächa råvaror är de vikigaste ingredienserna för oss i vår matlagning.

 

Matsedel 

  • Vecka 14 30 mars-3 april

    Måndag: Kycklingschnitzel med currydressing & ris
    Serveras med vitkål med ananas, ärtor & majs
    Tisdag: Grekiska färsbiffar & bulgur
    Serveras med finrivna morötter, ärtor & tomater
    Onsdag: Köttfärssås med spagetti
    Serveras med blandsallad,morötter & majs
    Torsdag: Fiskgratäng med spenat & kokt potatis
    Serveras med pizzasallad, gröna bönor & morötter
    Fredag: Chicken Tikka Masala med ris
    Serveras med isbergssallad, gurka & tomater

  • Vecka 14 Vegetarisk meny

    Måndag: Quinoabiffar med currydressing & ris
    Serveras med vitkål med ananas, ärtor & majs
    Tisdag; Green burger & bulgur
    Serveras med finrivna morötter, ärtor & tomater
    Onsdag: Sojafärssås med spagetti
    Serveras med blandsallad,morötter & majs
    Torsdag: Fiskgratäng med spenat & kokt potatis
    Serveras med pizzasallad, gröna bönor & morötter
    Fredag: Vegetarisk Tagine med ris
    Serveras med isbergssallad, gurka & tomater