Varje morgon får vi leverans av färska grönsaker och färsk frukt från Årstahallarna. Våran bagare kommer även han varje morgon med det nybakade brödet, som vi levererar till våra kunder ett par timmar senare. Fina, frächa råvaror är det vikigaste för oss i vår matlagning.

 

Matsedel 

  • Vecka 09 24-28 feb

    Måndag: Röd kebabgryta med ris
    Serveras med pizzasallad, gröna bönor & majs
    Tisdag: Kycklingschnitzel med currydressing & bulgur
    Serveras med finrivna morötter, broccoli & isbergssallad
    Onsdag: Pasta med tomat/bönsås & mozzarella
    Serveras med isbergssallad,morötter & majs
    Torsdag: Fiskgratäng med tacosmak & kokt potais
    Serveras med vitkål med ananas, morötter & ärtor
    Fredag: Rotfruktsgratäng med pannbiff
    Serveras med broccoli, majs & ärtor

  • Vecka 09 Vegetarisk meny

    Måndag: Vegetarisk Tagine med ris
    Serveras med pizzasallad, gröna bönor & majs
    Tisdag; Quinoabiff med currydressing & bulgur
    Serveras med finrivna morötter, broccoli & isbergssallad
    Onsdag: Pasta med tomat/bönsås & mozzarella
    Serveras med isbergssallad,morötter & majs
    Torsdag: Fiskgratäng med tacosmak & kokt potais
    Serveras med vitkål med ananas, morötter & ärtor
    Fredag: Rotfruktsgratäng med green burger
    Serveras med broccoli, majs & ärtor