Varje morgon får vi leverans av färska grönsaker och färsk frukt från Årstahallarna, våra grönsaker och frukter är naturligtvis ekologiskt odlade.
Våran bagare kommer även han varje morgon med det nybakade brödet, som vi levererar till våra kunder ett par timmar senare. Fina, frächa råvaror är de vikigaste ingredienserna för oss i vår matlagning.
Matsedel
-
Vecka 4
Måndag: Pastagratäng med broccoli & ost
Serveras med majs & tomater
Tisdag: Nötfärsbiffar med vitlökssås & bulgur
Serveras med finrivna morötter & bönröra
Onsdag: Fiskgryta med rotfrukter & ris
Serveras med aioli & blandsallad
Torsdag: Ugnsstekt falukorv med tomater & ost & kokt potatis
Serveras med ärtor & finrivna morötter
Fredag: Kycklinggryta med curry & ris
Serveras med vitkål med ananas & finrivna morötter -
Vecka 4 vegetarisk
Måndag: Pastagratäng med broccoli & ost
Serveras med majs & tomater
Tisdag: Purjo & morotsgryta & bulgur
Serveras med finrivna morötter & bönröra
Onsdag: Fiskgryta med rotfrukter & ris
Serveras med aioli & blandsallad
Torsdag: Quinoabiffar med tomater & ost & kokt potatis
Serveras med ärtor & finrivna morötter
Fredag: Currydoftande sojafärssås & ris
Serveras med vitkål med ananas & finrivna morötter