Varje morgon får vi leverans av färska grönsaker och färsk frukt från Årstahallarna. Våran bagare kommer även han varje morgon med det nybakade brödet, som vi levererar till våra kunder ett par timmar senare. Fina, frächa råvaror är det vikigaste för oss i vår matlagning.

 

 

 

Matsedel

  • vecka 3 15-19 jan

    Måndag: Kebabgryta med pasta
    Serveras med gröna bönor & majs
    Tisdag: Kyckling med vitlöksdressing & bulgur.
    Serveras med vitkål med ananas & broccoli
    Onsdag: Fiskgratäng med champinjoner & kokt potatis
    Serveras med tomat & ärtor
    Torsdag: Pannkakor med soppa
    Serveras med äppelmos & finrivna morötter
    Fredag: Chili con carne & ris
    Serveras med blandsallad & gurka

  • vecka 3 vegetarisk meny

    Måndag: Quorngryta med pasta
    Serveras med gröna bönor & majs
    Tisdag: Medelhavslasagne.
    Serveras med vitkål med ananas & broccoli
    Onsdag: Fiskgratäng med champinjoner & kokt potatis
    Serveras med tomat & ärtor
    Torsdag: Pannkakor med soppa
    Serveras med äppelmos & finrivna morötter
    Fredag: Chili sans carne & ris
    Serveras med blandsallad & gurka