Varje morgon får vi leverans av färska grönsaker och färsk frukt från Årstahallarna, våra grönsaker och frukter är naturligtvis ekologiskt odlade.

Våran bagare kommer även han varje morgon med det nybakade brödet, som vi levererar till våra kunder ett par timmar senare. Fina, frächa råvaror är de vikigaste ingredienserna för oss i vår matlagning.

 

Matsedel 

  • Vecka 4

    Måndag: Pastagratäng med broccoli & ost
    Serveras med majs & tomater
    Tisdag: Nötfärsbiffar med vitlökssås & bulgur
    Serveras med finrivna morötter & bönröra
    Onsdag: Fiskgryta med rotfrukter & ris
    Serveras med aioli & blandsallad
    Torsdag: Ugnsstekt falukorv med tomater & ost & kokt potatis
    Serveras med ärtor & finrivna morötter
    Fredag: Kycklinggryta med curry & ris
    Serveras med vitkål med ananas & finrivna morötter

  • Vecka 4 vegetarisk

    Måndag: Pastagratäng med broccoli & ost
    Serveras med majs & tomater
    Tisdag: Purjo & morotsgryta & bulgur
    Serveras med finrivna morötter & bönröra
    Onsdag: Fiskgryta med rotfrukter & ris
    Serveras med aioli & blandsallad
    Torsdag: Quinoabiffar med tomater & ost & kokt potatis
    Serveras med ärtor & finrivna morötter
    Fredag: Currydoftande sojafärssås & ris
    Serveras med vitkål med ananas & finrivna morötter