Varje morgon får vi leverans av färska grönsaker och färsk frukt från Årstahallarna. Våran bagare kommer även han varje morgon med det nybakade brödet, som vi levererar till våra kunder ett par timmar senare. Fina, frächa råvaror är det vikigaste för oss i vår matlagning.

 

Matsedel 

  • Vecka 03 14-18 januari

    Måndag: Chili con carne med ris
    Serveras med pizzasallad, gröna bönor & majs
    Tisdag: Köttbullar med gräddsås & pasta
    Serveras med finrivna morötter, tomater & gurka
    Onsdag: Fiskgratäng med champinjoner & kokt potatis
    Serveras med finrivna morötter, ärtor & blandsallad
    Torsdag: Pytt i panna med rödbetor
    Serveras med tomater, gurka & broccoli
    Fredag: Kycklingfilé med vitlöksdressing & klyftpotatis
    Serveras med vitkål med paprika, finrivna morötter & majs

  • Vecka 03 Vegetarisk meny

    Måndag: Vegogryta från medelhavet med ris
    Serveras med pizzasallad, gröna bönor & majs
    Tisdag; Quinoabiffar med gräddsås & pasta
    Serveras med finrivna morötter, tomater & gurka
    Onsdag: Fiskgratäng med champinjoner & kokt potatis
    Serveras med finrivna morötter, ärtor & blandsallad
    Torsdag: Vego pytt med rödbetor
    Serveras med tomater, gurka & broccoli
    Fredag: Majs & fetaostbiffar med vitlöksdressing & klyftpotatis
    Serveras med vitkål med paprika, finrivna morötter & majs

  • Vecka 02 7-11 januari

    Måndag: Kycklinggryta med curry & ris
    Serveras med broccoli, majs & isbergssallad
    Tisdag: Pasta med köttfärssås
    Serveras med pizzasallad, tomater & gurka
    Onsdag: Fiskpanetter med Rhode Islandsås & kokt potatis
    Serveras med finrivna morötter, ärtor & majs
    Torsdag: Blomkålssoppa & pannkakor
    Serveras med isbergssallad & sylt
    Fredag: Korv Stroganoff med ris
    Serveras med vitkål med ananas, finrivna morötter & gurka

  • Vecka 02 Vegetarisk meny

    Måndag: Vegetarisk Tagine & ris
    Serveras med broccoli, majs & isbergssallad
    Tisdag; Pasta alla Norma
    Serveras med pizzasallad, tomater & gurka
    Onsdag: Fiskpanetter med Rhode Islandsås & kokt potatis
    Serveras med finrivna morötter, ärtor & majs
    Torsdag: Blomkålssoppa & pannkakor
    Serveras med isbergssallad & sylt
    Fredag: Morots & purjolöksgryta med ris
    Serveras med vitkål med ananas, finrivna morötter & gurka