Varje morgon får vi leverans av färska grönsaker och färsk frukt från Årstahallarna. Våran bagare kommer även han varje morgon med det nybakade brödet, som vi levererar till våra kunder ett par timmar senare. Fina, frächa råvaror är det vikigaste för oss i vår matlagning.

 

Matsedel 

  • Vecka 04 20-24 JAN

    Måndag: Rotfruktsgryta med ris
    Serveras med vitkål med aioli, broccoli & gurka
    Tisdag: Fiskpanetter med citron/dill majonäs & kokt potatis
    Serveras med finrivna morötter, ärtor & tomat
    Onsdag: Köttbullar i tomatsås & pasta
    Serveras med pizzasallad, isbergssallad & majs
    Torsdag: Chicken à la king med bulgur
    Serveras med finrivna morötter, broccoli & tomater
    Fredag: Ugnsgratinerad falukorv med potatismos
    Serveras med vitkål med ananas, gurka & majs

  • Vecka 04 Vegetarisk meny

    Måndag: Rotfruktsgryta med ris
    Serveras med vitkål med aioli, broccoli & gurka
    Tisdag; Fiskpanetter med citron/dill majonäs & kokt potatis
    Serveras med finrivna morötter, ärtor & tomat
    Onsdag: Falafel i tomatsås & pasta
    Serveras med pizzasallad, isbergssallad & majs
    Torsdag: Böngryta med bulgur
    Serveras med finrivna morötter, broccoli & tomater
    Fredag: Majsbiff med potatismos
    Serveras med vitkål med ananas, gurka & majs