Varje morgon får vi leverans av färska grönsaker och färsk frukt från Årstahallarna. Våran bagare kommer även han varje morgon med det nybakade brödet, som vi levererar till våra kunder ett par timmar senare. Fina, frächa råvaror är det vikigaste för oss i vår matlagning.

 

 

 

Matsedel

  • vecka 34 20-24 augusti

    Måndag: Nötfärsbiffar med tzatziki & ris
    Serveras med gröna bönor & majs
    Tisdag: Pastagratäng med korv & broccoli
    Serveras med pizzasallad & tomat
    Onsdag: Kycklinggryta med curry & ris
    Serveras med gurka & majs
    Torsdag: Ärtsoppa med potatisbullar.
    Serveras med lingonsylt & finrivna morötter
    Fredag: Fiskgratäng med champinjpner & kokt potatis
    Serveras med blandsallad & broccoli/blomkål

  • vecka 34 Vegetarisk meny

    Måndag: Vegonuggets med tzatziki & ris
    Serveras med gröna bönor & majs
    Tisdag: Pastagratäng med bönor & broccoli
    Serveras med pizzasallad & tomat
    Onsdag: Krämig morots / purjolöksgryta & ris
    Serveras med gurka & majs
    Torsdag: Ärtsoppa med potatisbullar.
    Serveras med lingonsylt & finrivna morötter
    Fredag: Fiskgratäng med champinjpner & kokt potatis
    Serveras med blandsallad & broccoli/blomkål