Varje morgon får vi leverans av färska grönsaker och färsk frukt från Årstahallarna. Våran bagare kommer även han varje morgon med det nybakade brödet, som vi levererar till våra kunder ett par timmar senare. Fina, frächa råvaror är det vikigaste för oss i vår matlagning.

 

 

 

Matsedel

  • vecka 16 16-20 april

    Måndag: Köttbullar med gräddsås & kokt potatis
    Serveras med ärtor & majs
    Tisdag: Kycklingdelar med vitlökssås & bulgur
    Serveras med finriven vitkål med ananas & gurka
    Onsdag: Falukorv med senapssås & kokt potatis
    Serveras med broccoli & tomater
    Torsdag: Chili sans carne med ris
    Serveras med blandsallad & gurka
    Fredag: Spagetti med köttfärssås
    Serveras med pizzasallad & majs

  • vecka 16 vegetarisk meny

    Måndag: Quinoatbullar med gräddsås & kokt potatis
    Serveras med ärtor & majs
    Tisdag: Broccolispäckade hirsbiffar med vitlökssås & bulgur
    Serveras med finriven vitkål med ananas & gurka
    Onsdag: Falukorv med senapssås & kokt potatis
    Serveras med broccoli & tomater
    Torsdag: Chili sans carne med ris
    Serveras med blandsallad & gurka
    Fredag: Pasta alla Norma
    Serveras med pizzasallad & majs