Varje morgon får vi leverans av färska grönsaker och färsk frukt från Årstahallarna. Våran bagare kommer även han varje morgon med det nybakade brödet, som vi levererar till våra kunder ett par timmar senare. Fina, frächa råvaror är det vikigaste för oss i vår matlagning.

 

Matsedel 

  • Vecka 34 19-23 aug

    Måndag Nötfärsbiffar med gräddsås & kokt potatis
    Serveras med pizzasallad, gurka & majs
    Tisdag: Fiskpanetter med citron/dillsås & ris
    Serveras med ärtor, finrivna morötter & isbergssallad
    Onsdag: Grillkorv med potatismos
    Serveras med ketchup, morötter & vitkål med ananas
    Torsdag: Ärtsoppa med pannkakor
    Serveras med sylt, blandsallad & finrivna morötter
    Fredag: Lasagne
    Serveras med pizzasallad, tomater & gurka

  • Vecka 34 Vegetarisk meny

    Måndag: Grönsaksbiffar med gräddsås & kokt potatis
    Serveras med pizzasallad, gurka & majs
    Tisdag; Fiskpanetter med citron/dillsås & ris
    Serveras med ärtor, finrivna morötter & isbergssallad
    Onsdag: Vegetarisk kålpudding med äppelsås & potatismos
    Serveras med ketchup, morötter & vitkål med ananas
    Torsdag: Ärtsoppa med pannkakor
    Serveras med sylt, blandsallad & finrivna morötter
    Fredag: Medelhavs lasagne
    Serveras med pizzasallad, tomater & gurka