Varje morgon får vi leverans av färska grönsaker och färsk frukt från Årstahallarna, våra grönsaker och frukter är naturligtvis ekologiskt odlade.

Våran bagare kommer även han varje morgon med det nybakade brödet, som vi levererar till våra kunder ett par timmar senare. Fina, frächa råvaror är de vikigaste ingredienserna för oss i vår matlagning.

 

Matsedel 

  • Vecka 23 1-5 juni

    Måndag: Chicken nuggets med currydip & bulgur
    Serveras med blandsallad & majs
    Tisdag: Torskpanetter med Remouladsås & kokt potatis
    Serveras med morötter & tomater
    Onsdag: Chili sans carne med pasta
    Serveras med pizzasallad & tomater
    Torsdag: Ugnsstekt falukorv med ost & tomat & potatismos
    Serveras med morötter & broccoli
    Fredag: Linssoppa med pannkakor
    Serveras med sylt & morötter

  • Vecka 23 Vegetarisk meny

    Måndag: Falafel med currydip & bulgur
    Serveras med blandsallad & majs
    Tisdag; Torskpanetter med Remouladsås & kokt potatis
    Serveras med morötter & tomater
    Onsdag: Chili sans carne med pasta
    Serveras med pizzasallad & tomater
    Torsdag: Majs & zucchiniplättar med potatismos
    Fredag: Linssoppa med pannkakor
    Serveras med sylt & morötter