Varje morgon får vi leverans av färska grönsaker och färsk frukt från Årstahallarna. Våran bagare kommer även han varje morgon med det nybakade brödet, som vi levererar till våra kunder ett par timmar senare. Fina, frächa råvaror är det vikigaste för oss i vår matlagning.

 

 

 

Matsedel

  • vecka 42 15-19 okt

    Måndag: Röd kebabgryta med pasta
    Serveras med gröna bönor & majs
    Tisdag:
    Grillkorv med potatismos
    Serveras med coleslaw & gurka
    Onsdag: Kycklingfilé med senapssås & bulgur
    Serveras med tomater & ärtor
    Torsdag: Fiskgryta med aioli & ris
    Serveras med finrivna morötter & blandsallad
    Fredag: Nörfärsbiffar med balsamicosky & potatisgratäng
    Serveras med gurka & tomater

  • vecka 42 Vegetarisk meny

    Måndag: Röd sojafärsgryta med pasta
    Serveras med gröna bönor & majs
    Tisdag: Quinoakorvar med potatismos
    Serveras med coleslaw & gurka
    Onsdag: Majs & zucchini plättar med kall vilökssås & bulgur
    Serveras med tomater & ärtor
    Torsdag: Fiskgryta med aioli & ris
    Serveras med finrivna morötter & blandsallad
    Fredag: Black beanburger med balsamicosky & potatisgratäng
    Serveras med gurka & tomater