Vi hälsar er välkomna till Bamses kök !

Bamses köks affärsidé är att tillaga och leverera näringsriktig och smakrik mat som oftast är lagad från grunden. Den huvudsakliga inriktningen på vår mat är svensk husmanskost men vi brukar även ha temadagar med "mat från andra länder".

I lunchen ingår varm eller kall mat, två sorters grönsaker, mjölk och bröd.

Vi har ett fint erbjudande till er som skriver avtal med oss innan årsskiftet -20-21. Det innebär att ni får 5 st. vuxenportioner mat gratis i tre månader, när ni beställer för minst 25 st barn. Då får ni verkligen möjlighet att "prova på" oss till ett reducerat pris.

Bamses kök anpassar och följer Livsmedelsverkets normer gällande luncherna, vilket betyder att vi följer "tallriksmodellen" och levererar varierad kost.

För allergibarn och vegetarianer eller till barn som av religiösa skäl inte kan äta den "vanliga maten" så har vi en speciellt avdelad kock och lokaliteter för detta ändamål. Vi kan hjälpa er med det mesta inom specialkost mot uppvisande av kostintyg.

Maten levereras i av Livsmedelsverket godkända värmehållande matboxar och kantiner, vi kommer vid avtalad tid och på eftermiddagen hämtar vi tillbaka det tomma godset för diskning. Ni behöver alltså inte bry er om disken, utan kan ägna er tid till det pedagogiska arbetet på förskolan.

Som en extra service kan vi leverera livsmedel ( ost, yoghurt, filmjölk m.m ), ombesörja hantverkshjälp, flytthjälp och städhjälp till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi kan även erbjuda er städning av era lokaler. Även detta till ett förmånligt pris när ni beställer mat från oss.

Utkörning av maten ingår i priset, vi utgår ifrån Sollentuna och vi levererar inom hela Stockholm.

Kontakta oss för en offert som passar just er verksamhet !!!

Ring oss på 08 - 92 80 66 eller maila info@bamseskok.se

Vi har infört telefontid mellan 06.00-9.30 och 11.30-13.00, detta för att på bästa sätt ha tid och möjlighet att svara på era frågor samt ta emot era beställningar. Övrig tid hänvisas till vår mejl, som kontrolleras under hela arbetsdagen.

 

 

  • Bamses glada chaufförer

    Här ser ni Bamses köks trevliga chaufförer

  • Alla företag under samma tak

  • Bamses glada Kerstin

    Det är Kerstin ni pratar med när ni ringer till oss och beställer eller bara undrar över något.